His or Her

His or Her lifestyle magazine | hisorher.nl

His or Her, waar staat het voor?

His or Her is een lifestyle magazine waar alle onderwerpen voor hem en haar bij elkaar op één plek komen. Het verschil met andere blogs is dat dit niet zomaar een lifestyle blog is. De onderwerpen lopen uiteen, je proeft een beetje cultuur, je krijgt allerlei tips, je krijgt trek als wij over eten praten, je waant je op vakantie als je onze travel blogs leest. Je hoeft dus niet meer tal van sites en/of blogs af te gaan voor voor leuke items. Je vindt o.a. alles over Food, Fashion, Travel, Fitness, Reviews en nog veel meer op hisorher.nl.. Kortom alles omtrent lifestyle! Mis je onderwerpen of heb je zelf een idee voor een leuk onderwerp, schroom niet en stuur het ons toe.

His

Op His or Her staat His representatief voor de mannelijke bevolking in Nederland. Mannen die gek zijn op gadgets, er goed uit willen zien en bezig zijn met sport, maar ook met kleding en dol zijn op eten. Elke man is daar wel mee bezig, maar natuurlijk niet fanatiek met alle vier. Dat geeft ook niet, anders zou je ook niet zo snel iets nieuws lezen op His or Her. His is er zelf wel fanatiek mee bezig en dit enthousiasme ventileert hij via dit online lifestyle magazine.

Her

Als His staat voor de mannelijke bevolking, dan staat Her vanzelfsprekend voor de vrouwelijke bevolking van Nederland. Her houdt van eten (welke vrouw niet?), films, nieuws en leuke feitjes, Psychologie, cultuur, social media en het lezen van modebladen. Uit haar comfort zone stappen en haar passie te vinden, spelen ook een rol in haar blogs. Een tikkeltje fashion en mode zal hier en daar ook de revue passeren.  Her heeft al geblogd voor een cultureel online magazine, genaamd Miss Mengelmoes. Nu doet ze dat voor zichzelf, maar dan samen met His.

 

Samen is het His or Her

Wat His and Her gemeen hebben zijn hun roots. Ze hebben namelijk beide geen Nederlandse roots. Dit zorgt los van de vrouwelijke en mannelijke perspectieven ook voor een interessante andere kijk op de onderwerpen. Altijd leuk die culturele verschillen. Met koffie in de hand en mooie, vaak zelfgemaakte afbeeldingen gaan His and Her aan de slag voor leuke post. Zo nu en dan ontstaat er ook een battle op His or Her. Net als vroeger bij Telekids “de jongens tegen de meisjes”. His and Her bloggen dan beide over hetzelfde onderwerp, maar natuurlijk uit hun eigen perspectief. Dan blijft de vraag, naar wie gaat je voorkeur uit; His or Her?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen over His or Her? Lees dan rustig verder en bekijk de verschillende posts van beide.