Over

Hisorher.nl – niet zomaar een lifestyle blog

Het begin…

Er was eens een blogger, Shalini, bij Miss Mengelmoes. Zij was erg enthousiast over het bloggen voor een breed publiek. Na verloop van tijd kriebelde het toch om een andere weg in te slaan.

Tijdens een brainstormsessie met Madawa ontstond het idee om samen iets op te zetten. Hij volgt namelijk verschillende blogs en was er aan toe om het zelf te doen.

Enthousiast dat ze waren, gingen ze op ontdekking uit. Het viel al snel op dat het aanbod van blogs heel erg versplinterd is; blogs over eten, alleen voor mannen, beauty blogs voor vrouwen etc. En dus niet een plek waar alles bij elkaar komt.

Het idee om hisorher.nl op te zetten was toen geboren!

Logo_His_circleHis

Is de mannelijke deel van dit duo. His is beter bekend als Madawa (spreek uit als Ma-de-we). Nog te moeilijk? Dan voldoet M ook. Zijn roots liggen in Sri Lanka. His is vooral geïnteresseerd in fotografie & kleding, is gek op gadgets, heeft passie voor koffie en een voorliefde voor auto’s.

Shalini KalikaHer

Is de vrouwelijke variant van dit duo. Her gaat door het leven als Shalini (heeft denk ik geen uitspraak geheugensteuntje nodig). Haar roots liggen in India en Suriname. Her is vooral geïnteresseerd in eten en kookprogramma’s, reizen, modetijdschriften lezen, op zoek gaan naar haar passie en films kijken.

Geïnteresseerd in hem en haar?

Lees waar de site voor hem en haar voor staat.