Vanaf vandaag hebben wij elke vrijdag “Viral & Funny Friday”! We behandelen dan de video’s die viral zijn gegaan in die week of gewoon funny zijn. We kunnen natuurlijk niet alle video’s behandelen, dus we kiezen de leukste uit.

Google Evolved

Viral & Funny Friday zou niet bestaan zonder YouTube, want als het ergens viral gaat is het daar wel. Het is waarschijnlijk ook niemand ontgaan dat de moeder Google haar logo heeft aangepast. Dit was wereldnieuws van alle social kanalen tot aan het journaal. Het is alweer 17 jaar geleden dat Google op de markt kwam en ter ere van dit jubileum is er een video uitgebracht overal  wat zij allemaal bereikt hebben.

Super Drone

In Den Haag is er gister nog gedebatteerd over drones. Pleziergebruikers moeten de drone registreren en er is zelfs sprake geweest van een speciaal examen. De man in deze video heeft daar gelukkig helemaal niks mee te maken. Hij heeft een Super Drone gebouwd waarin hij zelf kan gaan vliegen, geniaal!

 

Kanye West for President 2020

Het was al weer een poosje geleden dat Kanye West rumoer heeft veroorzaakt. Hij weet het ook iedere keer te overtreffen. Hij gaat mee doen in de strijd om president te worden van de Verenigde Staten in 2020. De aankondiging is dan ook in no-time viral gegaan. Gek genoeg was dit ook wereldnieuws afgelopen week. We hebben daarom ook niet zijn aankondiging hier, maar een voorbeeld van hoe het eruit ziet als Kanye West president is. Enjoy!

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.