Kids vs. Food – Sushi

Viral & Funny Friday staat deze week in het teken van Food! Dat is al te zien aan de 1e video hierboven. We houden allemaal wel van Sushi, de onbeperkt restaurantjes zijn elke avond gevuld (mits de restaurantjes hygiënisch zijn). Maar hoe reageren kleine kinderen op sushi? Op het YouTube kanaal REACT wordt er elke keer geëxperimenteerd hoe mensen op bepaalde dingen reageren. De Kids editie is natuurlijk het grappigst.

Raw Run: Zak Maytum

Dat je snel kan gaan op een skateboard is niets nieuws, maar Zak Maytum uit Colorado maakt het wel heel erg bond. Hij racete met meer dan 100 km/h op zijn skateboard over de openbare weg. En dat doet hij met alleen een helm en wat polsbeschermers om, crazy! Hij overleeft het ieder geval, hopelijk is hij niet geflitst, want de politie gaat toch kleine boetes verwerken. Oh nee wacht, dat is in Nederland…

Diëtiste in shock!

We sluiten de Viral & Funny Friday af met een video die over eten gaat. De dame in kwestie wil graag op haar “Dream Gewicht” uitkomen voor haar bruiloft. Enige probleem, ze raakt de kilo’s lastig kwijt. Je raadt nooit wat ze allemaal eet, het staat ieder geval gelijk aan vet + vet = vet haha. Hint, zou het mischien de zus zijn van Judeska?

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.