Teamsport is leuk, omdat je dat gezamenlijk doet. Maar als het om fitness gaat sta je er vaak alleen voor. Dit werkt vaak negatief op de motivatie om te gaan trainen. Om de motivatie toch hoog te houden, raden veel mensen aan om een fitness buddy te vinden. Het spreekt wel voor zich waarom dit handig is, maar dit is in sommige gevallen ook doorgeslagen door de invasie van fitnesschicks. Een aantal mannen trainen niet meer alleen met hun vrienden, ze trainen met hun vriendin.

 

Niks mis mee, toch? Trainen met je vriendin

Vrouwen denken waarschijnlijk “er is toch niks mis mee, dat je vriend helpt?”. In het eerste opzicht lijkt het ook heel onschuldig en zelfs superlief (lees lame). De boyfriend kan heel stoer alle apparaten en oefeningen uitleggen. Hij doet de oefeningen eerst voor met extra zware gewichten , dan ‘lijkt’ hij nog sterk ook. Daarna helpt hij zijn vriendin met dezelfde oefening. Maar eerst een veel lichter gewicht pakken natuurlijk en dan hopen dat je een compliment krijgt van je meisje. De ego moet ook gestreeld worden. Dat is trainen met je vriendin, niks mis mee toch?

 

Wel dus!

Het is de laatste tijd drukker in de sportschool. Er is weer echt een fitness rage aan de gang. Het zijn niet alleen meer de mannen die cardio doen en gewichtheffen. Zij hebben nu concurrentie van de vrouwen. Alleen  zit er nu vaak ook zo’n wijsneus van een vriend erbij. Prima als het daarbij bleef, maar wat vaak gebeurt is dat het stel samen dan ook nog eens twee apparaten bezet houden. Terwijl de vriend 9 van de 10 keer meer de vriendin aan het helpen is. Kom maar snel met de volgende rage, ik hoorde dat je van voetballen gespierde benen krijgt. Nou dames, ga massaal op voetbal, dan kan ik weer rustig sporten. =D

 

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 1. Jelle

  Een tijdje geprobeerd dat fitnessen met de vriendin. Alsof je tussen de sit ups door behoefte hebt om te brainstormen over welk cadeau je zal geven aan je schoonouders voor hun trouwverjaardag :p Leuke blog hebben jullie! Leuk om ook nog eens een mede mannenblog tegen te komen. We zijn zeldzaam 😉

  Beantwoorden
  • Madawa

   Haha, ik begrijp je volledig Jelle! Thanks voor het compliment. Jullie site en concept spreekt mij ook heel erg aan. Misschien zit er wel een samenwerking in. Ik stuur je eff een mail.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.