Ik vertelde al eerder dat ik een super grote fan ben van Gennaro Contaldo. Wil je een keer een Italiaans recept maken en ook nog eens lachen? Dan ben je bij Gennaro aan het juiste adres. Je hoeft niet te twijfelen of zijn eten goed is, want hij is tenslotte ook nog eens de mentor van Jamie Oliver en lid van de FoodTube familie. Tot deze familie behoren nog veel meer interessante koks. Een nieuwe favoriet van mij is The Food Busker.

Wat is een Food Busker?

Grof vertaald staat het voor: straatkunstenaar voor gerechten. The Food Busker gaat ook onder de naam John Quilter. Een Engelsman die ooit zijn eigen restaurant had, maar dat failliet ging. Hij besloot toen internationale gerechten te gaan koken op straat en in plaats van er zelf een prijs aan te hangen, laat hij altijd zijn klanten bepalen wat ze er voor willen betalen. Mocht je het nog niet helemaal snappen? Dan een introductie van the Busker him self.

Succesvol YouTube kanaal

Maar je zult vast denken, waarom gaat hij nu niet failliet dan? Als je zelf een prijs mag bepalen, dan geef je toch zo weinig mogelijk? Het antwoord is simpel, John Quilter maakt er echt een kunstwerk van. Het eten ziet er niet alleen mooi uit, maar het smaakt ook super goed. Zijn klanten willen daar dan ook flink voor betalen.

Door zijn succes is hij ook opgemerkt door Jamie Olivier en behoort hij tot de FoodTube familie. Zijn kanaal loopt ook als een trein. Dat is ook niet gek, want je verveelt je nooit wanneer je naar zijn video’s kijkt. Het is een optelsom van een leuk accent, grappige man, korte video en mooie presentatie van de gerechten. Dat allemaal samen is the Food Busker.

Mijn Top 3 gerechten

Het is lastig om drie gerechten te kiezen die echt uitblinken. Er zijn maar een paar gerechten die ik niks vind en dat komt omdat ik bepaalde dingen niet lust. Denk bijvoorbeeld aan gerechten met garnalen. Maar het kan dus zo zijn dat jullie het juist wel lekker vinden. Als ik toch een keuze moet maken dan zijn mijn favorieten: Grilled Cheese Sandwich, Margherita en de Chicken Fried Rice.

Grilled Cheese sandwich

Een grilled cheese sandwich lijkt simpel, maar als je de variant van de Food Busker ziet wil je geen gewone varianten meer

Margherita

Gennaro liet ook zien hoe je zelf een volledige pizza kan maken. Maar de variant is ook om van te genieten!

Chicken Fried Rice

Dit gerecht koop ik alleen bij de Chinees, want als ik het zelf maak dan smaakt het nooit zo goed. Maar met deze tips van de Busker, kom je een heel eind.

Enjoy!

bron hoofdafbeelding

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.