Dat ik van sneakers hou hoef ik volgens mij niemand meer te vertellen. Ik ben zeker geen sneakerfreak met 40 paar, ik heb er eerder zo’n 5 á 6 paar. Daar blijft het ook bij, want anders wordt het een dagtaak om ze schoon te houden. Ik vind het daarnaast ook leuk om nieuwe sneaker sites te ontdekken. Nu kwam ik laatst twee toffe sites tegen: sneakersenzo en sneakeroutlet, en die wil ik graag met jullie delen.

Sneakersenzo

Een site die voornamelijk de focus heeft op Nike’s. Voor alle soorten Nike’s kun je er terecht (van Air Max 90 tot Huarache’s en diverse classics). Niet dat ze geen andere merken verkopen. Ze hebben alle gangbare merken, want het heet niet voor niets Sneakersenzo. Alhoewel, je zou dan denken dat ze meer hebben dan sneakers, maar misschien is dat een toevoeging voor de toekomst?

Wat ik heel vet vind aan deze website is dat ze eigen fotografie gebruiken, erg origineel in deze tijd. Dit zie je natuurlijk op de website terug, maar ook op het Instagram account van Sneakersenzo. Het andere positieve aan deze site is dat ze voor ieder merk een wijde range aan maten hebben. Dat is een ergernis die ik vaak heb bij andere sneaker sites. De meeste sites hebben namelijk alleen maat 43 en groter. En als ze kleinere maten hebben, dan zijn die vaak uitverkocht. Sneakersenzo lijkt daarentegen meer op een normale (offline) winkel. Ze hebben alle maten en ook gewoon op voorraad.

Sneakersenzo heeft nu ook een mooie actie lopen tot en met het einde van dit jaar. Gebruik de code: SNEAK16 en krijg 10% korting op de gehele collectie!

sneakersenzo en sneakeroutlet nikes | His or Her

Sneakeroutlet

Wil je iets meer korting dan de 10% van Sneakersenzo? Neem dan eens een kijkje bij Sneakeroutlet. Zoals de naam al zegt, is dit een site waar je altijd korting krijgt op je sneakers. Het enige is dat ze modellen verkopen van de vorige collecties. Maar who cares? Zijn Nike Air Max, Adidas Stan Smith of All Stars ooit uit de mode geweest?

Daarnaast hebben ze voor iedereen wat wils, voor mannen, vrouwen en de kids. Dus mocht je een paar sneakers zoeken met 20 – 30% korting, ga dan naar sneakersoutlet.

Nieuwe of oude collectie

Ga jij voor de nieuwe collectie of hou je het bij het oude? Met deze twee sites is er in ieder geval voor iedereen wat te halen. Als je een leuk paar hebt gescoord, dan heb ik ook nog een aantal tips om je sneakers zo schoon mogelijk te houden.

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.