Tijdens mijn studententijd begon ik pas met koffie drinken. Daarvoor dronk ik het niet, want zoals velen, op jongere leeftijd, vond ik het maar vies. Maar om toch wakker/scherp te blijven, tijdens de uren lange colleges, nam ik maar een kopje koffie uit het apparaat van HU. In de afgelopen jaren heb ik me steeds meer verdiept in koffie en drink ik het niet meer alleen om wakker te blijven, maar ook omdat ik het lekker vind.

Amateur Barista, als de koffie maar lekker is

Zoals je in de video kan zien maak ik ook graag mijn eigen espresso en cappuccino. Een beetje latte art lukt me nog wel, maar ik kan mezelf nog geen Barista noemen. Vergelijk mijn koffie creaties maar eens met die van de echte Barista’s. Dan heb ik nog wel wat te leren.

Elke dag blijven oefenen en het moet vast goedkomen. Als het maar goed smaakt.

V.S. Koffie van Barista Uchirate

Bron foto’s ; Uchirate.com en Instagram Uchirate

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.