Ontmoet in dit filmpje de zogenaamde Instagram husband. De mannen achter de perfecte Instagram kiekjes van hun echtgenotes. Het leven van deze mannen bestaat uit het fotograferen van ieder moment van hun vrouw en soms van momenten samen met haar. Samen, het is maar net hoe je dit formuleert. Samen een kopje koffie drinken, of het kopje koffie fotograferen, zodat de vrouw op Instagram kan posten hoe leuk hun leven samen is. Het geniet aspect verdwijnt hierdoor wel voor in dit geval, the Instagram husband.

Ik maak mijzelf ook schuldig aan het fotograferen van bijvoorbeeld eten. Die foto’s maak ik zelf, want ik heb geen Instagram husband die het voor mij doet. Ik doe wel iedere keer mijn best om hier bewust van te zijn, zodat ik me niet schuldig hoef te voelen. Het moet wel leuk blijven voor jezelf, de mensen met wie je bent en voor je volgers op social media. Je gaat uiteten om te genieten van het eten en het samenzijn met andere mensen, maar niet voor een leuke Instagram post! Tenzij je een succesvolle food blogger bent, want dan ben je tijdens het eten gewoon aan het werk.

Koffie Instagram Husband | His or Her

Er schuilt een boodschap achter dit filmpje. Het wordt weer duidelijk dat wij rare dingen doen voor social media. Ik herkende mezelf in het filmpje en het is natuurlijk ook leedvermaak. Kijk en huiver!

Over de auteur

Shalini, mede-oprichtster van hisorher.nl, oftewel Her is: gek op eten, films, social media, de betekenis van het leven en gezelligheid. Reizen ziet ze als haar luxe hobby. Bloggen is haar manier van het uitdrukken van de kleine dingen uit het dagelijks leven.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.