De vakantie periode komt er weer aan en je bent vast niet aan het nadenken over hoe je je koffer gaat inpakken. Het is natuurlijk veel leuker om na te denken over je vakantie en wat je daar allemaal gaat doen. Maar de koffer of rugzak moet toch ingepakt worden. Anders moet je op vakantie weer een hoop spullen kopen, niet dat dat heel erg is (nieuwe garderobe!). Het kost je alleen wel meer tijd. Om je tijd te besparen en je te laten genieten van je vakantie zijn er natuurlijk een hoop inpaktips op Google te vinden. Maar ik heb 4 inpaktips voor je vakantie in stijl. Dat maakt het inpakken van je koffer of rugzak nog makkelijker en loop je er niet bij alsof jegaat emigreren.

Om je nog meer tijd te besparen, het zijn video’s haha.

Backpack Inpaktips voor vakantie in stijl

Of je nou op een lange vakantie gaat of een (lang) weekendje weg. De rugtas neem je bijna altijd wel mee op reis. Je wilt hem nooit te vol stoppen, want anders krijg je binnen de kortste keren last van je rug en met zo’n volle tas stoot je ook nog eens iedereen om je heen om (heb ik zelf ook vaak last van). Met deze tips voorkom je al deze problemen, neem je toch voldoende mee en ziet je tas er niet propvol uit.

Jerome Griffith geeft inpaktips

Nu het grotere werk, een koffer (video in de header) of een trolly inpakken (deze video). Gelukkig zijn deze dingen een stuk groter en je hoeft ze bijna niet te dragen. Maar of je spullen er heel/bruikbaar uitkomen na je reis? Bekijk deze handige tips en je hoeft zelfs niet eens meer te strijken wanneer je je spullen uit je koffer haalt.

Inpaktips van MR Porter zelf

Dan nog een bonus inpaktip. Een weekendtas inpakken, enjoy!

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.