Er zijn al een hoop pogingen gewaagd om GTA na te doen in het echte leven. Ik heb het dan niet over echte criminelen, al komt dat de laatste tijd vrij dichtbij in Nederland. Zeker met de liquidatie in Zaandam van vorige week.

Nee, het gaat om de creatievelingen die een poging wagen om GTA te verfilmen. Op YouTube zijn er in ieder geval genoeg GTA in real life video’s te vinden. Ze komen vrij dichtbij, maar het is het toch niet helemaal. Tot nu toe dan, want de jongens van CorridorDigital hebben zich ermee bemoeid. Het eindresultaat is sick! Ze hebben alle kleine details uit het spel bestudeerd, van camera posities tot aan bewegingen van de hoodrolspeler. Dit hebben ze doorvertaald naar film, met als eindresultaat de beste video van GTA ever.

Bekijk de video tot het einde, de 3,22 min zijn het helemaal waard. Zeker voor de mensen die GTA spelen. Dit smaakt naar meer! @Filmstudio’s, kom snel met een Hollywood film hiervan, ik weet dat jullie mee lezen =P

GTA in Real Life Bonus

De vrienden van CorridorDigital hebben ook een Making of Video online geplaatst. Dus als je afvraagt, hoe hebben ze het zo echt kunnen namaken? Bekijk dan de Making of GTA in real life.

GTA in Real Life | His or Her

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.