Ik groeide op met Nike , Calvin Klein, Levis en Adidas. De eerste en de laatste merken hebben in de afgelopen 15 jaar niet in populariteit ingeleverd. Calvin Klein en Levis wel. Simpelweg omdat ze naar mijn mening niet genoeg meegingen met de tijd. Desalniettemin liep ik toen ik 12 of 13 jaar was met een oversized Calvin Klein t-shirt waarbij je van één kilometer afstand nog kon lezen welk merk ik droeg. Dat was toen gewoon in de mode. Vanzelfsprekend ging dat na een paar jaar weer uit de mode. Maar nu lijken grote logo’s op kleding weer helemaal terug te zijn.

Rood & wit van Levis

Wie kent dit merk niet? Ik denk wel 1 van de bekendste spijkerbroeken merken in de wereld. Het is tenslotte ook allemaal begonnen bij Levis. Iedereen heeft denk ik wel eens een paar Levis gekocht. Nu is het alleen niet zo dat de jeans weer populair zijn. Ineens gaat het meest simpele kledingstuk dat ze hebben, een wit t-shirt met een groot Levis logo erop, als warme broodjes over de toonbank. Je ziet ze steeds vaker opduiken in het straatbeeld. Het gaat ook alleen maar om de witte variant, want alle andere kleuren die blijven liggen.

Levi's grote logo's | His or Her

Ook andere merken

Het blijft niet alleen bij Levis, ik zag ook dat het nostalgische logo van Calvin Klein weer populair wordt. Je kent het vast wel, in koeienletters de initialen CK en in het klein ‘Calvin Klein’ doorheen. Daarbovenop zul je steeds meer Tommy t-shirts in het straatbeeld gaan zien. Niet het kleine blauw-wit-rood vlaggetje. Nee, ken je Tommy Jeans nog? Het vlaggetje is 300% vergroot en omdat je het dan nog niet herkent staat er boven Tommy en onder Jeans haha. Ik maak er grapjes over, maar ik vind het geweldig om het weer terug te zien. Zo begeef je je weer in de 90’s.

tommy_vintage_hilfiger grote logo's | His or Her

Draag kleding met grote logo’s deze zomer

Je salaris plus een extraatje wordt één deze dagen gestort. Dan weet je ook gelijk wat je kunt gaan kopen voor de zomer. Op de t-shirt van Levis na, zijn ze niet bepaald goedkoop. Als je überhaupt een exemplaar weet te bemachtigen, want ze gaan hard! Wat ik altijd fascinerend vind, is hoe dit dan weer een trend is geworden. Dit keer was het volgens mij niet van de Runway shows, maar gewoon opgepikt van streetstyle?

Bron tommy hilfiger afbeelding

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.