Murad Osmann, bekend van de #FollowMeTo serie, blijft ons inspireren. Als je een Instagram account hebt, zul je zijn beroemde hand foto’s vast gezien hebben. Samen met zijn newly bride Natalia Zakharova reist Murad de wereld rond en maakt in iedere stad/land een inspirerende foto.

Ongeveer 2 jaar geleden is Murad begonnen het schieten van deze foto’s. Hij heeft met 277 posts op zijn Instagram ruim 2.6 miljoen volgers! O my o my! Waar zijn Murad en Natalia niet geweest? Onze favoriete foto’s zijn die in: India, Moskou, Hong Kong, Parijs, Jordanië, Normandië, Brazilië, eigenlijk, welke foto is geen favoriet?

11 maanden geleden verscheen DE foto. Namelijk die van the wedding proposal. Vanaf dat moment was het aftellen tot the Big day. Ja hoor, het resultaat mag er zijn. Kijk zelf maar:

Followmeto proposal | His or Her

Ons eigen #Followmeto

Na het zien van de #FollowMeTo series raakten wij ook geïnspireerd. Wij besloten om dit idee na te bootsen. Ik wilde ook zo’n foto hebben! Het lijkt misschien allemaal heel makkelijk, maar geloof me, dat is het zeer zeker niet.

Je moet eerst op zoek gaan naar een leuke locatie of meerdere locaties, voor het geval de locatie toch niet bevalt. Vervolgens moet je nadenken over wat je aandoet. Last, but not least, bid maar dat het mooi weer wordt! Of dat er juist een lucht hangt met een mooie zware bewolking, maar dan zonder regen alsjeblieft. Oh ja, een flinke dosis geduld is ook erg handig.

Dan het moment suprême. Je gaat ervoor staan, steekt je arm uit en er wordt aan je arm getrokken, auw! De fotograaf (oftewel, de hand) moet zijn arm uitstrekken, deze moet namelijk wel mooi zichtbaar zijn op de foto. En dan moet hij er ook voor zorgen dat alles op de foto komt zoals het gepland is. En dit proces herhaal je meerdere keren totdat je een foto hebt die beide partijen goedkeuren! Zou Murad het ook zo ervaren?

Murad heeft in ieder geval een ware trend neergezet. Ik zie meerdere imitaties van deze serie foto’s. Wij zijn fan. Jij ook?

Hierbij een glimp van onze amateur foto’s!

Over de auteur

Shalini, mede-oprichtster van hisorher.nl, oftewel Her is: gek op eten, films, social media, de betekenis van het leven en gezelligheid. Reizen ziet ze als haar luxe hobby. Bloggen is haar manier van het uitdrukken van de kleine dingen uit het dagelijks leven.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.