Dit klinkt heel vreemd uit mijn mond, want ik denk dat maar weinig  mensen zo’n grote sokken collectie hebben als ik. Ik ben zeker nog fan van sokken, maar het lijkt erop dat deze week de zomer van 2015 echt gaat aanbreken en dan is het de vraag, draag je sokken of draag je geen sokken?

Schoeisel

In sommige gevallen is de keuze makkelijk. Draag je slippers of sandalen? Dan draag je uiteraard  geen sokken. Ongeacht de modetrends van de catwalks in Parijs en Milaan. Trap er niet in! Draag je gewoon schoenen, dan vind ik de keuze best lastig. Ik ben gek op sokken, maar als het 25°C + is kan het toch best warm zijn met een paar Happy Socks aan. Bovendien, met zulke temperaturen heb je ook veel meer kans op stinkvoeten door je sokken. Maar wat doe je dan?Geen sokken nette schoenen | His or Her

Enkelsokken of  blote voeten

Ga je dan voor enkelsokken of draag je helemaal geen sokken? Enkelsokken kunnen, mits je schoenen hoog genoeg zijn. Maar wat doe je met loafers of andere schoenen die laag zijn uitgesneden? Draag dan sowieso geen enkelsokken. Anders heb je zo’n lelijke dikke sok rand.Enkelsokken | His or Her

Ga dan voor de sneakersok van bijvoorbeeld Falke. Dan lijkt het alsof je geen sokken aan hebt, helemaal perfect. Dit zou ik ook zeker doen met nieuwe schoenen, aangezien je die nog moet inlopen. Maar in andere gevallen, zou ik gewoon geen sokken dragen.

Zelfs geen sokken onder een pak

Sneakers kunnen makkelijk onder een pak, mits je juiste sneakers eronder draagt of course. Om het helemaal compleet te maken, zou je zelfs zonder sokken kunnen. Dan moet je pak daar ook wel klaar voor zijn, met andere woorden je pantalon moet niet te lang zijn. Hoogwaterbroek style.Geen sokken met pak | His or Her

 

Geen sokken voor mij

Ondanks mijn voorliefde voor sokken met een leuke print, zal je mij deze zomer geregeld zonder zien. Zeg nou eerlijk, met zulk soort schoenen aan, wil je toch niet de aandacht  afleiden met sokken?

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.