Sinds een paar weken ben ik helemaal verslaafd aan 24 kitchen. Als ik thuis kom van werk zet ik het op en als er een keer niets op tv is, ja dan is er altijd nog 24 kitchen. Niet alles is even leuk, maar mijn favoriet is toch wel “de makkelijke maaltijd”.

Rudolph maakt dan binnen 30 min een makkelijke maaltijd (zoals de naam al zegt). De maaltijd is zo simpel dat Rudolph zelfs casual gekleed is. Zijn koks outfit laat hij in de kast hangen. Het past ook volledig in de sfeer van snel en gemakkelijk. Kijk daar is over nagedacht, of gewoon goed gejat van Jamie?

Cheeseburger wraps

De makkelijke maaltijd van vorige week was cheeseburger wraps. Ik ben wel een fan van burgers, dus keek aandachtig hoe Rudolph zonder enige vorm van moeite deze maaltijd had bereidt. Direct na de uitzending het recept opgezocht en ik zag mezelf het gerecht al maken in het weekend.

Mijn makkelijke maaltijd

Daar ging ik dan, keurig boodschappen gedaan aan de hand van het recept en stap voor stap volgde ik de instructies. Ik had ingrediënten waar ik nog nooit van had gehoord. Frambozenazijn, om maar een voorbeeld te noemen. Azijn dat ken ik, maar deze variant was zeker nieuw voor mij. Ik dacht bij mezelf alleen maar, hoe vaak gebruik je deze vorm van azijn? Ik kwam er al snel achter, nooit meer!

Volledig het recept gevolgd, maar de chutney, waar de frambozenazijn een onderdeel van was, was geen succes. Ik weet niet of ik het fout had gemaakt of dat ik totaal niet van die smaak hou. Wat ik wel wist, ik had een probleem.

Wat nu?

Ik heb de chutney maar aan de kant gezet en gekeken wat ik normaal allemaal op een burger doe. Dat is sla, jalapeno pepers en tomaat. Uiteindelijk was de les “keep it simpel” en dan smaakt het altijd goed. Ik ben ook duidelijk geen fan van frambozenazijn. Dus mocht iemand het wel gebruiken, ik heb nog een fles liggen.

Het volledige recept is te vinden op 24 Kitchen. Durf jij het aan om zijn chutney te maken?

Makkelijke maaltijd Cheeseburger wraps | His or Her

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.