Het is vandaag voor sommige mensen een gewone vrijdag. Laatste werkdag van de week en over een paar dagen is het al weer de laatste maand van het jaar. Maar vandaag is niet zomaar een dag, het is Black Friday. De dag dat in teken staat van korting, korting en nog meer korting! Dat is alleen in de VS toch? Dit jaar niet, Nederland is over.

Overwaaien uit de VS

Zoals zoveel dingen is ook Black Friday komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De dag staat namelijk bekend voor de start van het holiday season. Dat start eigenlijk al met Thanksgiving, dat was dus gisteren, maar Black Friday heeft het overgenomen. Vrijwel iedereen is vrij en gaat dan ook Kerst inkopen doen. Heel logisch ook, want winkeliers stunten met prijzen op deze dag. In Nederland deden winkeliers daar maar mondjes maat aan mee. Op de dag zelf zag je af en toe een grappige video vanuit de VS. Bomvolle winkels met ruziënde mensen. Daar zijn wij te nuchter voor toch? Dit jaar vraag ik het me echt af… We kennen ook de taferelen met de Drie dwaze dagen. Dat houd ermee op, neemt Black Friday het over?

Retailers doen massaal mee aan Black Friday

Dit is namelijk het 1e jaar dat een hoop winkeliers meedoen aan Black Friday. Ik kreeg de ene naar de andere direct mail erover. “21% korting op de gehele collectie”, “30% op alle winterkleding” of “op alle winterjassen € 50,- korting”. Dat laatste mag ook wel, want met deze temperaturen gaat niemand een winterjas kopen. Jack & Jones spande bij mij de kroon. Afgelopen dinsdag kreeg ik al een mail, dat ik op woensdag naar de pre Black Friday dag kon komen. Alleen als ik de mail liet zien kreeg ik de korting. Maar dit bleek een pre op een pre te zijn, want gisteravond kreeg ik een 2e mail. Ik kon namelijk gisteravond, de avond voor de dag zelf, al gebruik maken van de hoge korting. In de mail stond namelijk een kortingscode of om via de webshop mijn Kerst aankopen te doen. Persoonlijk vond ik dit best wel desperate. Ze hebben een super fanatiek online team of het gaat slecht met de zaak.

Black Friday Masaal in Nederland | His or Her

Korting mag altijd

Dit jaar doen we in Nederland echt mee met Black Friday en we vieren niet eens Thanksgiving. Maar beter ook, hopelijk komt dat niet overwaaien. We hebben de lusten, maar niet de lasten. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee, mocht je vrij zijn. En anders kan het altijd online.

30% korting bij thee van His or Her

Wij willen niet achterblijven, daarom geven we op onze premium thee van Basilur alleen vandaag 30% korting. Het perfecte geschenk voor deze feestdagen.

Gebruik daarvoor de volgende code: BLACKFRIDAYHH15 voor de volgende 6 smaken:

  • Frosty Afternoon, met passievrucht en sinaasappel smaak, ideaal voor de wintermaanden.
  • Magic Nights, een heerlijke vruchtenthee. Deze thee zit boordevol tropische vruchten.
  • Masala Chai, een thee vol met kruiden en specerijen uit Azië.
  • Moroccan Mint, Marokkaanse thee zoals je nog nooit eerder hebt geproefd.
  • Orient Delight, zwarte thee met een vleugje honing.
  • White Moon, een combinatie van melk oolong en groene thee.

Over de auteur

Madawa, mede-oprichter van hisorher.nl, oftewel His; gek op koffie, kleding, fotografie, auto's & gadgets (welke man niet?). Al deze dingen breng ik samen en combineer ik met mijn passie voor online doormiddel van deze site.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.